Fastelavnsgudstjeneste i Vor Frelsers kirke

Der var ikke blevet sparet på fantasien i børnenes valg af kostumer, da kirken havde inviteret til familiegudstjeneste fastelavns søndag.
Sørøvere, trolde, bier, kaptajner, danserinder, diskopiger og engle i en skøn forening fyldte godt på bænkene og i midtergangen til denne anderledes gudstjeneste tilrettelagt helt på børnenes præmisser med salmesang, bibelhistorie og en altergang, hvor alle i skøn forening omkring nadverbordet oplevede gudstjenestens fællesskab på en anderledes måde.

Efter gudstjenesten indtog den farverige flok Sognehuset, hvor der blev spist frokost.

Og så blev der slået til tønderne med brask og bram. Store som små gik til opgaven med stor energi, højt humør og også en glubende appetit, da tøndernes indhold endelig faldt ud til de forventningsfulde og fantasifulde tøndeslageres store fryd.
Efter kåringen af både kattekonger og dronninger var der kaffe og fastelavnsboller til alle.

Nedenstående billedkavalkade er fra fastelavnssøndag 2012.