Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkehøjskolen - Foredrag v/ Miriam Florez

Kirkehøjskolen - Foredrag v/ Miriam Florez

Lørdag d. 28. januar 2023, kl. 10:00
Kirkehøjskolen - Foredrag  v/ Miriam Florez

"Sindets natur og åndens virkelighed"

Miriam Florez

Stiftspræst for åndeligt søgende

Vi oplever verden gennem vort sind og ser ikke verden, som den er, men som vi er. Vore oplevelser er farvet af sindets tilstand, og mønstre i sindet betinger måden vi interagerer og relaterer i verden. Vi kan beskrive et sind som lyst eller mørkt og tale om tungsind eller letsind. Vi investerer gerne meget i sindet og søger terapeutisk hjælp til at bearbejde spor i sindet, samt til at ændre sindets indhold og mønstre. Men hvordan beskæftiger den åndelige vejleder sig med sindet og hvordan ser hun sammenhængen mellem sind og ånd? Det er emnet for dette foredrag, som vil gøre os klogere på sindets natur og i åndens virkelighed.