Kirkehøjskolen - Foredrag v/ Preben Kok

Lørdag d. 25. februar 2023, kl. 12:00
Kirkehøjskolen - Foredrag  v/ Preben Kok

"Slip livet løs "

Preben Kok Cand.mag. i historie og kristendomskundskab, pensioneret sogne- og sygehuspræst

Et gammelt visdomsord siger: Hvor der er helhed, er der altid mindst to sandheder, der er sande på samme tid. I de sidste 40 år har vi i mange af livets væsentlige forhold undertrykt (glemt) den ene af de to sandheder for bedre at kunne lade som om, vi har kontrol over livet. Coronakrisen – og en del andet – har sørget for, at der nu er ved at blive ændret ved denne indstilling, så livet kan komme ud af det kontrolgreb, vi har forsøgt at opnå, - og blive sluppet fri igen. Hvordan? I denne forbindelse spiller tro og kirke en særlig rolle. Hvilken?